Horoscop lunar Pesti Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Pesti Iunie 2016

Horoscop lunar Pesti

Horoscop lunar Pesti

Horoscop Lunar Relaxare şi Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Câteva planete vor pătrunde în Gemeni, o zodie neobosită, care n-a putut niciodată să tolereze plictiseala. Aceste planete vor stabili ritmul vieţii de familie şi vor aduce musafiri. Probabil că pe mulţi dintre ei nu i-aţi mai văzut de o bună bucată de vreme. O reuniune de familie în aer liber este foarte potrivită. Da, în grădina dumneavoastră. Delegaţi altcuiva curăţenia şi bucuraţi-vă de petrecere.

Horoscop Lunar Indragostiţi şi prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus intră în casă a cincea, a idilelor şi a tovarăşilor de distracţie, pe 17 iunie. Totul se întâmplă în Racul orientat spre cămin. Cel mai bine vă distraţi acasă, şi poate ar fi timpul să le prezentaţi membrilor familiei o anumită persoană. Alegeţi ziua de 27 iunie. Dacă aveţi o relaţie, aşteptaţi-vă tot cam pe atunci la o veste minunată din partea persoanei iubite.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Ocazia de a lucra acasă ar putea apărea în jurul datelor de 12 sau 13 iunie. Dacă v-aţi specializat într-un anumit meşteşug sau hobby, probabil că a venit timpul să vă expuneţi lucrările. Ceea ce începe ca sursă suplimentară de venit se poate transforma în curând într-o ocupaţie cu normă întreagă. Lumea vă spune de ani de zile să faceţi asta. Nu mai staţi pe gânduri.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Saturn va forma o cuadratură cu Neptun pe 17 iunie, obligându-ne să ne trezim la realitate. în cazul dumneavoastră, o trezire destul de brutală legată de un superior sau de o persoană sus-pusă ar putea figura pe agenda lunii. Dacă vi se comunică o informaţie îngrijorătoare despre o persoană pe care o cunoaşteţi, verificaţi dacă e adevărată, apoi scoateţi-o treptat din viaţa dumneavoastră.

Zile favorabile 12, 13, 24, 25, 26, 27
Zile nefavorabile 1,2,4,16,17,18,20,22

Sursa: Horoscop lunar

Elefant.ro