Horoscop lunar Pesti Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Pesti Iulie 2016

Horoscop lunar Pesti

Horoscop lunar Pesti

Dragoste și viața în doi

În prima decadă din iulie 2016, Jupiter, Marele Benefic, se află în casa cuplului Peștilor, iar Venus, mica Benefică și planeta iubirii, se află în casa erotismului Peștilor. Prin urmare, este o perioadă minunată pentru dragoste, distracții și viață de cuplu.

Ar putea fi chiar o perioadă fabuloasă, având în vedere că, pe lângă Venus, în casa erotismului Peștilor se mai află jucăușul Mercur și Soarele, marele răspânditor de vitalitate și strălucire.

Este o perioadă superbă pentru relansarea unei relații existente, înflorirea uneia incipiente sau debutul uneia viitoare. Și pentru sex, în mod deosebit!

Lucrurile se prezintă destul de bine și în continuare, până pe 22 iulie 2016, când Soarele părăsește casa erotismului Peștilor, dar ideal ar fi să profiți de primele 12, poate chiar 14 zile ale lunii.

Muncă și bani

Cu Saturn în casa carierei Peștilor, nu îți este ușor. Poți, însă, să construiești – cu trudă și răbdare, pe termen lung. Este important să-ți clarifici scopurile și să-ți pui la punct strategiile.

În acest sens, iulie 2016 este o lună bună fiindcă, începând din a doua decadă, Saturn primește ajutor de la Venus, Mercur și Soare, care intră pe rând în casa muncii Peștilor. Ai ocazia să arăți ce poți și să-ți edifici planuri de bătaie inteligente și eficiente pentru viitor.

Folosește-ți mintea, abilitățile de comunicare, imaginația și talentele, fiindcă prin ele vei dobândi succes și bani! Da, bani: Marte, stăpânul casei banilor Peștilor, și-a reluat mersul direct, așa că de-acum îți va merge mai bine.

Din lunile trecute ai, însă, de tras niște concluzii și de învățat o lecție.

Formă fizică și moral

Peștii sunt în formă excelentă în primele două decade din iulie 2016. Ai multă energie și o bună-dispoziție care-i contaminează și pe cei din jur.

Decada a doua este grozavă, iar ultima decadă este destul de bună pentru a-ți pune la punct unele probleme medicale, pentru a merge la doctor sau la dentist pentru un check-up, pentru a face un tratament special sau chiar pentru a întreprinde anumite proceduri cosmetice.

Sursa: Horoscop lunar

Avon