Horoscop lunar Pesti februarie 2016

Horoscop lunar Pesti

Horoscop lunar Pesti

Feriţi-vă să derulaţi afaceri cu prietenii sau să le acordaţi împrumuturi între zilele de 4 și 7 februarie întrucât puteți să nu vă mai vedeţi în grabă banii înapoi, rupând astfel prietenia care vă leagă. Explicaţi-le că nici voi nu staţi tocmai bine pe acest plan cândva din data de 5 până în data de 7 și vor înțelege. Dacă manageriați corect situația, veţi remarca schimbări în bine în relația voastră în intervalul de zile 9-11 februarie.

După data de 14 februarie, s-ar putea înmulți vizibil pasele introspective în care vă surprindeţi uneori, dar nu vă lăsaţi mintea să fie acaparată de gânduri pesimiste, frustrări, nemulțumiri, griji sau de amintirea unor evenimente neplăcute. Cândva după data de 17 a lunii ar putea reapărea în viața voastră un fost partener care nu v-a rămas indiferent sau cineva pentru care nutriţi încă sentimente puternice.

Cel puțin între data de 27 și data de 29, le va fi greu, mai ales persoanelor care nu vă cunosc foarte bine, să îşi dea seama ce hram purtați deoarece s-ar putea să fiţi percepuţi drept nişte persoane misterioase, poate chiar intangibile. Reţineţi că unora le-ar putea plăcea această alură enigmatică, dar alții ar putea fi intimidați de ea. Uneori ar fi bine să nu lăsaţi loc de interpretări.

Sursa: Horoscop lunar Pesti

Dasha