Horoscop lunar Pesti August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Pesti August 2016

Horoscop lunar Pesti

Horoscop lunar Pesti

Dragoste și viața în doi

Dragoste, fericire, realizări comune. Cam așa arată luna august 2016, când în casa relațiilor Peștilor își dau întâlnire cele două benefice, Jupiter și Venus.

Ai nevoi sufletești mari, dar ți se fac și oferte pe măsură. Nimerești în împrejurări norocoase, de parcă universul ar conspira spre a-ți îndeplini dorințele.

Perioada are însă și semnificații mai adânci, menite să sublinieze importanța vieții în doi și să dea cumva o direcție sau un scop parcursului comun. Este ca și când ați face împreună lucruri deosebite, care vă unesc și mai mult. În unele cazuri, mai rare, sunt subliniate diferențele, discrepanțele.

Lunile august și septembrie 2016 sunt deosebit de relevante pentru Pești în plan relațional și trebuie trăite conștient și responsabil.

Comunicarea este esențială în viața de cuplu a Peștilor în această perioadă.

Muncă și bani

Cu Marte și Saturn în casa carierei Peștilor, în august 2016 e timpul să iei decizii tranșante în carieră, să treci la fapte serioase, să lupți pentru a-ți face o situație sau pentru a cuceri o poziție. E timpul să acționezi hotărât, rapid, dar înțelept, să pui în aplicare ceva nou, dar la care te gândești de mai multă vreme.

În primele două decade din august 2016 primești un ajutor consistent de la Soare, plasat în casa muncii Peștilor, pe care o și stăpânește. Succesul tău depinde de colaborări, de cooperarea cu alți oameni, de clientelă și de interacțiuni sociale diverse. La acest capitol stai foarte bine, dar nu este exclus ca în septembrie să apară și aici nevoia unor analize și reconsiderări.

Finanțele depind de deciziile profesionale și de cât de bine îți pui în aplicare strategiile.

Formă fizică și moral

August 2016 este o lună potrivită pentru proceduri medicale. Ai contacte bune cu doctorii și terapeuții, beneficiezi de sfaturile unor specialiști, de tratamente eficiente etc.

Tot acum, Peștii pot întreprinde unele demersuri privind igiena de viață și îngrijirile corporale.

Există o tendință către excese și lipsă de echilibru, pe care trebuie să încerci să o ții sub control.

Sursa: Horoscop lunar

Originals