Horoscop lunar Pesti Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Pesti Aprilie 2016

Horoscop lunar Pesti

Horoscop lunar Pesti

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
O pauză pentru reîncărcarea bateriilor este exact ce vă trebuie în jurul datelor de 13, 14 şi 15 aprilie. Faceţi planul din vreme şi petreceţi un timp în singurătate sau alături de cineva în care aveţi încredere. Ca de obicei, spiritului dumneavoastră îi prieşte cel mai bine în apropierea unei ape.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus îşi petrece timpul în incandescentă şi impulsivă zodie a Berbecului în perioada 5-29 aprilie. Dacă sunteţi fascinaţi de o anumită persoană, sau viceversa, unul dintre dumneavoastră va lua iniţiativa, va face curajos un pas înainte şi vă solicita – pătimaş – plăcerea companiei celuilalt. Rezistenţa e inutilă, aşa că nu are rost nici măcar să încercaţi.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
După ce, pe 30 aprilie, Venus se stabileşte în Taur, problemele financiare vor fi mai uşor de abordat. Mai înainte însă, începând cu 5 aprilie, fiţi atenţi la tendinţa de a cheltui şi ce n-aveţi sau de a vă asuma răspunderi financiare care vor fi greu de respectat în situaţia actuală.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Marte va intra în mişcare retrogradă pe 17 aprilie, redeschizând probabil o rană mai veche. în acest caz, va trebui să vă reamintiţi mereu că trecutul rămâne bătut în cuie, lucru deloc uşor de realizat. Pentru că Marte se află în Săgetătorul amator de călătorii, poate că veţi face o deplasare de ultim moment până acasă sau până într-un loc pe care nu l-aţi mai vizitat de multă vreme.

Zile favorabile: 5, 12, 13, 14, 18
Zile nefavorabile: 4, 10, 15, 16, 17, 19, 28

Sursa: Horoscop lunar

 

Originals