Horoscop saptamanal Leu 30 – 05 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (30 – 05 August 2016)

Pe 30 iulie, tentatia de a intretine relatii sociale, de a se vedea sau revedea cu prietenii de care au fost un timp despartite.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Uneori, aceste tentative de reluare a dialogului sunt delicate pentru ca unele amintiri neplacute din trecut persista si ridica bariere de sinceritate sau firesc intre nativii si cunostintele lor.
Contradictorii (fara a deveni, insa, conflictuale) si relatiile afective in care nativi vor manifesta insa dorinta e a le rezolva cumva „autoritar”. Adica ei vor interveni in reglementarea unor disensiuni nu pe calea compromisului ci pe ideea „e cum zic eu” sau ” eu am dreptate, mergem mai departe”.

In zilele de 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), s-ar putea inregistra discrete tendinte de izolare, de odihna, de reticenta in fata unor excese culinare.
Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), se vor naste numeroase idei, dorinte, vise, constructii personale pe fondul impactului pe care il va avea asupra loc faza Lunii Noi, in Leu, din seara zilei de 2 august, care ii va impinge spre noi directii de viata, chiar daca ei nu sunt pe deplin pregatiti pentru asta.

Nativii vor simti, mai puternic decat in alte dati, dorinta de a se depasi pe sine, de a face impresie buna si, mai ales, de a construi acele punti necesare lor pentru a progresa si a-si duce planul de viata mai departe, mai bine, mai sus.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, se vor acumula numeroase influente astrale pe casa banilor castigati din efort propriu. Premizele sunt favorabile unor castiguri si echilibrari ale situatiei materiale de moment.
Se pot purta discutii cu sefii institutiei unde lucreaza cu privire la drepturile banesti ce li s-ar cuveni, in care vor aduce o serie de argumente. Daca se vor pastra in limita masurii si rezonabilitatii, este posibil ca cererile lor sa fie considerate legitime si, ca atare, sa fie onorate.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro