Horoscop saptamanal Leu 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (27 – 02 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 27 august, sunt putine sanse de a se petrece evenimente semnificative pentru cei care traiesc pe coordonatele geografice ale Romaniei, cand, in acest rastimp, este noapte si viata activa este restransa.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Pentru cei care calatoresc sau se afla pe alte meridiane si, deci, pe alt fus orar, unele contacte umane pot fi placute, utile ca schimb de idei si impresii.

Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), tendinta generala a acestor nativi este sa traiasca retrasi in intimitatea familiei sau a casei lor, pentru a se odihni sau pentru a se izola de provocarile care le displac. Uneori, la aceasta decizie, se poate adauga si o usoara indispozitie organica, adica acel bine-cunoscut „n-am chef de nimic”. Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), Luna va strabate casa I a personalitatii lor si le va da un impuls vital. Energia pe care o vor simti sau capacitatea de a se mobiliza pentru a fi activi si eficienti este mai mare dar, totodata, si dorinta lor de a se bucura de tineretea si sanatatea pe care o au, practicand sporturi sau activitati recreative. Din pacate, pentru unii, aceste dorinte firesti se vor lovi de lipsa banilor.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, multiple preocupari banesti si de plasament mai bine retribuit al fortei lor de munca, al talentului ori al abilitatii profesionale si capacitatii lor intelectuale. O schimbare este posibila pe fondul fazei de Luna Noua si al Eclipsei de Soare care va opera pe 1 septembrie, pe acest sector. La unele persoane, acest tranzit ar putea pune in prim-planul atentiei si activitatii lor cotidiene nevoia de a pune ordine in hartii si de a face „dosare” pentru o cauza personala.

Din 30 august Venus se va plasa in casa dialogurilor si drumurilor, operand o protectie discreta dar eficienta.

Sursa: Horoscop Urania

Avon