Horoscop saptamanal Leu 23 – 29 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (23 – 29 Iulie 2016)

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), posibile castiguri din redevente si dobanzi, calcule pentru buna administrare a unui venit de curand intrat in contul lor.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), se intrezareste o perioada care, pentru unii nativi, va fi importanta prin semnificatiile majore pentru evolutia si ascensiunea lor. Nota generala este de ambitie, de dorinta de a infrange obstacolele, de a se depasi pe sine prin gesturi uimitoare, care ii vor surprind pe cei apropiati. Unii se vor mira de curajul acestora, altii de natura schimbarii. Marea placere va fi sa provoace o „revolutie” in viata lor, construind si daramand premize de viata, cu alura unor persoane foarte puternice si sigure pe sine. Mobilul interior al acestor rasturnari existentiale poate fi explicat prin tineretea ambitioasa care le da ghes, prin dorinta de a iesi din cercul vicios al neimplinirilor, prin ambitia de a-si pune in aplicare visele.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), perioada mai grea, in care Leii pot fi pusi la incercare de evenimentele legate direct de exercitarea functiei sau meseriei, de contextul in care activeaza, de premizele oficiale care se reflecta in viata lor. Momentul poate continua pana spre 29/30 iulie, cand ar putea fi vorba de un apogeu al acestor conflicte si tensiuni publice care se asociaza cu un accent pus pe persoana lor (acuzare, critica, contestare, cerere de schimbare, a comportamentului sau a stilului de munca mergand pana la cererea demisiei, etc.).

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, posibile intelegeri reciproc avantajoase sau ”targuieli” afective care, desi nu suna stralucit in plan sentimental, reprezinta un „compromis” prin acordarea unei sanse relatiilor care trec printr-o criza.

Sursa: Horoscop Urania

Originals