Horoscop saptamanal Leu 22-28 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (22-28 Octombrie 2016)

Pe 22 octombrie, sanatatea va fi pe primul plan. Dar disconfortul resimtit nu este de natura organica in cele mai multe dintre cazuri, fiind vorba de o stare psihica anevoioasa: nu se simt bine „in pielea lor”, traiesc momente interioare de genul amintiri triste, care-i arunca in neantul emotiilor iar un Leu cu lacrimi in ochi, e un non sens.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Astfel, se creeaza un cerc vicios intre universul dezordonat al gandurilor apasatoare, intre reactiile subiective si efectul lor neuro – vegetativ. La locul de munca efort, volum mare de sarcini, incordare si rutina exasperanta.

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), nativii par sa-si fi revenit: forma fizica si psihica buna. Se vor dovedi simpatici, senini, dispusi sa glumeasca si in stare sa rada. Dar, in sectorul casei, al averii personale, al patrimoniului si, implicit, al familiei situatia se schimba. Ea se poate colora cu o latura neplacuta, in functie de varsta, statut social si material ori destin personal.

Teoretic, nota de risc, de pericol, de a pierdere materiala in varii contexte (pacaleala, furt, consecinta a unor gesturi nesabuite din trecut, efect al aplicarii unei masuri legislative ori hotarari judecatoresti, sechestru in contextul unei anchete sau chiar al unei avarii provocate de un incident de genul inundatie, daramare, etc.) incepe pe 23/24 octombrie si dureaza, cu variatii de intensitate, pana spre 21 noiembrie.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), confuzie, nehotarare sau nedumerire cu privire la rezolvarea unei chestiuni materiale ce priveste pe copiii nativului sau persoana iubita.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, se poate remarca o domolire in felul de a se purta, de a reactiona sau de a vorbi al Leilor. Prudenta? Indiferenta? Plictiseala? Strategie? Si totusi, in planul constiintei pot avea loc salturi spectaculoase, optiuni contradictorii sau decizii pe principiul „ce-o fi, o fi!”

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro