Horoscop saptamanal Leu 17 – 23 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (17 – 23 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), sansele de a actiona pe directia obtinerii sau reglementarii unor avantaje materiale sunt minime.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), se poate observa o tendinta de emancipare, mai ales in randul nativilor tineri, care vor dori sa-si faca publice intentiile, proiectele, punctul de vedere sau conceptiile despre lume si viata intr-un cadru organizat (conferinte, intruniri, sesiune de comunicari, sedinte importante, declaratii publice, marturii, documente lansate in media, etc.). Multe dintre ele pot face impresie dar, in egala masura, pot soca prin maniera de prezentare, prin stilul radical al abordarii, prin premizele puse in discutie. Va fi nevoie, de temperanta, autocontrol si masura.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), disponibilitatea astrala ii poate impinge spre initiative menite sa-si consolideze pozitia castigata la locul de munca, sau functia in care au fost investiti de curand.

Din 23 septembrie se va contura o adevarata o provocare fata de acest efort de afirmare si dezvoltare personala iar principala subminare sau amenintare la adresa imaginii si autoritatii lor publice poate veni dinspre rudele ale caror fapte sau stil de viata se va rasfrange negativ asupra lor.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), divergente cu prietenii, controverse pe chestiuni de conduita, scara de valori morale, initiative sau legitimitate a unor optiuni. Din 22 septembrie, Soarele se va afla in casa calatoriilor scurte si a dialogurilor; contextul va fi favorabil examenelor si obtinerii de acte legale care atesta pregatirea lor profesionala.

Din a doua parte a zilei de 23 septembrie, se pot instala discrete disfunctii gastrice, metabolice, osoase: intoleranta la un aliment, la un medicament sau la factorii cu potential alergen ridicat.

Sursa: Horoscop Urania

Avon