Horoscop saptamanal Leu 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (16 – 22 Iulie 2016)

Între 16 și 17 iulie tendințele generale sunt contradictorii: dorința lor de moment este să se distreze, să se rupă de preocupările plictisitoare dar obligațiile multiple îi împiedică astfel că nativii vor face efortul de a-și găsi timp pentru plăcerile spre care tânjesc, mai ales în ipostaza de hobby.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

O altă piedică în calea fericii lor ar putea fi situația neclară bănească: așteaptă niște bani de undeva dar aceștia întârzie să apară, așa că nici ei nu știu încotro să o ia nefiind (unii, desigur!), în largul lor din punct de vedere financiar.

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), munca va deveni și mai importantă decât în perioada anterioară. O pot face cu destulă neplăcere mai ales dacă, la locul de muncă se confruntă cu limitări, controale, obstrucți și schimbări care merg pe principiul „din rău în mai rău”.

La capitolul sănătate, totuși, este de acordat o atenție specială, mai ales că, la începutul zilei de 20 iulie, se va produce faza de Lună Plină care va avea darul de a solicita organismul. Nota generală a stării lor interioare va fi oboseala, plictisul, mobilizarea greoaie, starea de iritare permanentă, lipsa poftei de mâncare, neliniștea care revine, deranjant, deseori în peisajul lor interior.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, pentru unii, pare să înceapă o perioadă de provocări, discuții, întâlniri, premize noi de lucru sau de viață. Surprizele pot fi repetate.

Pe 22 iulie, la ora 12:32 (ora de vară a României) Soarele va intra în zodia lor natală, ba mai mult, va fi vorba de un Soare puternic, în domiciliu, care va începe să lucreze în favoarea lor, dându-le mai mult elan, mai multă încredere, mai multă determinare și, dacă va fi cazul, mai multă combativitate.
Din a doua parte a zilei de 22, iulie Venus și Mercur vor atrage norocul de partea Leilor oferindu-le mici bucurii materiale.

Sursa: Horoscop Urania

Avon