Horoscop saptamanal Leu 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), premize astrale care pot genera evenimente – surpriza sau care ii pot impinge pe nativi sa ia decizii neasteptate. Lumea ideilor si reprezentarilor superioare se poate reaseza pe principii noi dupa eventuale confruntari dure sau brutale cu consecintele vechilor conceptii sau decizii ori pe fondul unor evenimente care se precipita.

Horoscop Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Uneori, legat de un drum, un examen, se pot produce ameliorari ale unei evolutii ce presupune acumulare de experienta, de informatie. Desfasurare atipica a conditiilor de sustinere a unui examen. Eventuala nesiguranta sau fluctuatie a starii interioare a candidatului care poate fi influentat de impactul, destul de puternic, al fazei de Luna Plina din 16 octombrie.

Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, perioada de rezistenta fizica; nativii pot face fata provocarilor sau situatiilor complicate in care se amesteca si interesele de familie sau situatia speciala a unei rude apropiate. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, interes pentru opiniile si informatiile formulate de persoanele din anturajul lor.

Se pot face proiecte comune pentru o viitoare calatorie, excursie, deplasare pe termen scurt. Din 18 octombrie, Leii vor avea de partea lor, in casa a V-a, a sentimentelor si placerilor, chiar planeta placerilor, Venus, ceea ce ii va transforma in niste „pofticiosi” care vor sa „guste” din toate. Inclinatie, in urmatoarele saptamani, spre aventuri, cochetarie, flirt.

Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, stare proasta fizica alterata de trecatoare umbre sufletesti sau invers. Pentru unele persoane evolutia situatiei de la locul de munca poate fi sursa de ingrijorare, mai ales la sfarsitul zilei de 21 octombrie. Cei tineri sau femeile pot da dovada de entuziasm si forta creatoare in exercitarea unor prestatii artistice.

Sursa: Horoscop Urania

Avon