Horoscop saptamanal Leu 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (13 – 19 August 2016)

Intre 13 şi 14august (până la 7 dimineaţa), continuă să se manifeste cu putere chemarea verii, a vacanţelor, a plăcerilor solare, a distracţiilor care le permit nativilor să trăiască din plin viaţa.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Ca şi săptămâna trecută, sportul, întrecerile, provocările sunt acum “onorate” de către Lei cu toată puterea fiinţei lor.

Intre a doua parte a zilei de 14 august şi 16 august (până la ora 15), nativii vor fi obligaţi să se resemneze şi să se preocupe de muncă, de activităţile profesionale curente, chiar dacă acestea nu le dau prea mare satisfacţie. Pe de altă parte, o problemă salarială sau contractuală va avea darul de a-i “cuminţi”: fie că doresc să renegocieze veniturile, fie restructurările despre care se vorbeşte la locul lor de muncă au darul de a-i face să-şi înfrâneze multe din tendinţele “evazioniste” (absenţe, venit târziu la lucru şi plecat devreme, eschivări de la datorie, plasarea sarcinilor lor de serviciu colegilor sau tratarea lor cu superficialitate pentru a nu intra pe lista disponibilizaţilor).

Intre după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), un eveniment de natură partenerială se poate produce ca o consecinţă a demersurilor anterioare, alteori însă surprizele îi pot “lua pe sus”. Unii se pot căsători la fel de bine cum alţii se pot hotărî să divorţeze; unii pot semna contracte, iar alţii pot demisiona spectaculos dintr-un colectiv, dintr-un proiect. Nu sunt excluse nici întorsăturile fulminante în desfăşurarea litigiilor sau proceselor.

Intre seara zilei de 18 august şi 19 august, discuţii, tranzacţii, încercări de a rezolva pe calea dialogului o chestiune bănească. Şansele de reuşită sunt însă precare. Totuşi, indicat ar fi să nu se tergiverseze rezolvarea unor câştiguri băneşti sau reglementarea problemelor patrimoniale pentru că Marele Benefic nu va mai sta în zodia Fecioarei decât două luni.

Sursa: Horoscop Urania

Originals