Horoscop saptamanal Leu 03 – 09 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Leu (03 – 09 Septembrie 2016)

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), perioada confortabila pentru sustinerea unor probe, verificari. Sansa de a se descurca bine sau foarte bine chiar daca pregatirea lor nu este una temeinica.

Horoscop Saptamanal Leu

Horoscop Saptamanal Leu

Posibilitatea de a vorbi in public convingator. Calatoriile scurte vor fi un real factor de destindere sau de bucurie a sufletului.

Din 9 septembrie, in acest sector, va intra planeta Jupiter care va accentua, timp de un an, de acum incolo, acest „noroc” la examene. In egala masura, Jupiter ii va face mai diplomati, mai abili in a se exprima, a argumenta, a purta o controversa sau chiar a sustine, in termeni decenti, un conflict de opinii.

Incepe o perioada buna pentru nativii de toate varstele, ca sa invete din toate intamplarile care se consuma in jurul lor sau care ii angajeaza direct. Va fi o adevarata scoala a vietii menita sa le dea subtilitatea si maturitatea necesara.
Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), mici probleme cu rudele care au initiative ce contravin intereselor lor.
Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), se mentine la cote ridicate dorinta de a petrece in chip direct, la activitati care sa-i „tina in priza”, sa-i faca sa traiasca emotii puternice pe parcursul carora sa-si testeze capacitatea de a face fata stresului, concentrarii, rezistentei la efort etc. Perioada favorabila, pe aceasta directie, numai sportivilor care desfasoara antrenamente sub supravegherea unei echipe care se ingrijeste de traseul lor sportiv. In rest, se poate vorbi numai de exagerari si imprudente asumate pe cont propriu. Unora, calculele banesti le vor domoli aventurismul iar pe altii ii va obliga sa analizeze realist oportunitatea unei cumparaturi. Unele investitii pot fi date peste cap de urgentele care vin dinspre sectorul „copii”.
Matar.ro