Horoscop lunar Leu Octombrie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Leu Octombrie 2016

Horoscop lunar Leu

Horoscop lunar Leu

Dragoste și viața în doi

Cu Soarele, stăpânul Leului, aflat în acelaşi semn cu Jupiter (Marele Benefic), octombrie 2016 este norocos pentru Lei în multe privinţe, iar şansa nu va ocoli zona relaţiilor.

Comunicarea şi drumurile sunt favorabile atât consolidării vechilor legături, cât şi înfiripării unora noi.

Pe 18 octombrie 2016 Leii păşesc într-o etapă specială: Venus, planeta iubirii, intră în casa dragostei şi a erotismului Leului, unde îl întâlneşte pe Saturn, care este chiar stăpânul casei cuplului Leului. Astfel, restul lunii octombrie este scăldat într-un val de armonie şi senzualitate, care îţi poate aduce dragoste, împlinire sufletească, noroc şi realizări în viaţa de cuplu.

Cuvintele, vorbite sau scrise, au asupra ta efect afrodisiac şi tot cu ele poţi seduce la rândul tău.

Muncă și venituri

Octombrie 2016 este pentru Lei o lună de efort intens, îndârjit, fiindcă Marte şi Pluto se află în casa muncii Leului.

Ai ambiţie, energie şi iniţiativă, dar trebuie să faci faţă unor provocări, urgenţe sau situaţii de criză. Atmosfera de lucru este încordată, responsabilităţile sunt mari, subalternii îţi fac necazuri şi nu sunt excluse accidentele sau incidentele de muncă.

Cu toate astea, faci progrese. Combinaţia Soare-Mercur-Jupiter în casa a treia a Leului te ajută să găseşti soluţii, unele prin propria inteligenţă şi inventivitate, altele datorate accesului la informaţii preţioase şi altele… şansei.

Ai succes în munca intelectuală, calcule, negocieri, comerţ şi deplasări.

Banii nu sunt o problemă pentru Lei în octombrie 2016.

Formă fizică și moral

Ai grijă! Marte i se alătură lui Saturn în casa bolilor Leului, iar cu o astfel de configuraţie nu este de glumit. Tratează-ţi cu atenţie afecţiunile ştiute, caută să le afli pe cele neştiute şi fereşte-te să capeţi unele noi!

Nu întinde coarda şi nu te expune riscurilor! Este recomandat să te fereşti de suprasolicitare şi de excese de orice fel.

Sfatul eAstrolog.ro pentru Leu în octombrie 2016

Întâlneşte-te cu cât mai mulţi oameni, discută, schimbă impresii şi informaţii! Toate acestea îţi sunt benefice.

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro