Horoscop lunar Leu martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Leu Martie 2016

Horoscop lunar Leu

Horoscop lunar Leu

Din 5 încolo, este bine ca voi și partenerul de viață ori afaceri să puneți pe tapet subiecte sensibile care de regulă vă aduc la ceartă. După data de 6, se încinge atmosfera pe plan sentimental și este posibil ca persoanele născute în acest semn care sunt singure să cunoască pe cineva special. Situaţia financiară poate interveni între voi și persoana iubită ori asociat în zilele de 11 și 12.

După data de 12 a lunii, s-ar putea reaprinde flacăra pasiunii dintre voi și partener. În zilele de 15 și 16, lipsa de comunicare sau carențele la acest nivel dintre voi și partenerul de viață ori afaceri vă pot produce pagube financiare. Dacă nu întrețineți scânteia dintre voi, se prea poate ca la un moment dat între zilele de 20 și 22 să se stingă.

Din 22 încolo, se poate ivi şansa de a merge în vacanță peste hotare, de a începe un curs sau de a lega o relație cu cineva din altă ţară, de altă religie ori naționalitate. După data de 24 a lunii, puteți pune la îndoială durabilitatea relației voastre cu persoana dragă ori copiii. În zilele de 25 și 26, obiceiurile voastre de consum sau ale partenerului de viață sau afaceri pot produce găuri în portofel.

Sursa: Horoscop lunar

Originals