Horoscop lunar Leu Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Leu Mai 2016

Horoscop lunar Leu

Horoscop lunar Leu

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Luna aceasta, cerul va găzdui un grup de planete în practica zodie a Taurului – un semn bun pentru situaţia dumneavoastră financiară. Ele îşi vor croi drum prin casa a zecea, a carierei – dar planetele din Taur atrag resurse fară să depună efort. Dacă vă gândiţi la o schimbare de carieră, aflaţi care vă sunt opţiunile.

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur va reintra în mişcare directă pe 23 mai, chiar la o zi după Luna Plină din Săgetător, care luminează casa a cincea, a idilelor. E posibil să-şi facă apariţia un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de mult, ori să auziţi un accent interesant şi să fiţi fascinaţi de persoana care-l deţine.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă luna trecută aţi început tatonările pentru o promovare, dar concretizarea se lasă încă aşteptată, veţi primi probabil veşti în perioada 7-13 mai. Venus, aflată în casă a zecea, a carierei – şi în Taur -, se va cupla cu Jupiter din casa a doua, a problemelor băneşti. E momentul să sărbătoriţi.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
O cuadratură dificilă între Jupiter şi Saturn va avea loc pe 26 mai, asmuţind casa a doua, a banilor, împotriva casei a cincea, a idilelor şi distracţiilor. Sunteţi din cale afară de generoşi, dar, din când în când, ar fi frumos ca şi altcineva să achite nota de plată. Dacă locuiţi împreună cu cineva, poate că e timpul să purtaţi o discuţie despre bani.

Zile favorabile : 1,2,7, 9, 10, 11,12
Zile nefavorabile : 4, 5, 24, 26, 27

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro