Horoscop lunar Leu Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Leu Iunie 2016

Horoscop lunar Leu

Horoscop lunar Leu

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Luna aceasta s-ar putea să nu prea aveţi timp de distracţii. Soarele, Venus şi Mercur, trecând prin mobilă şi neobosita zodie a Gemenilor, vor forma pe rând cuadraturi cu expansivul Júpiter din casa a doua, aşa că banii vor reprezenta probabil o prioritate. Dacă sunteţi liber-profesionişti, veţi avea o perioadă aglomerată. Faceţi tot posibilul şi bateţi fierul cât e cald.

Horoscop Lunar Indragostiţi şi prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Luna Plină de pe 20 iunie ar putea aduce un moment delicat. Ea soseşte în casă a cincea, a idilelor, la ultimul grad din Săgetător, iar planetele aflate într-o astfel de poziţie au tendinţa să aducă o nuanţă de urgenţă. Dacă nu sunteţi satisfăcuţi de relaţia actuală şi ştiţi că aţi făcut tot posibilul ca lucrurile să funcţioneze, probabil că a venit vremea ca drumurile dumneavoastră să se despartă.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Incandescentul şi agresivul Marte se află în intensă şi hotărâta zodie a Scorpionului, ceea ce înseamnă că parcurge în goană casa a patra, a familiei. Probabil că e momentul să vă plângeţi de comportamentul unei anumite persoane – şi vreţi să fie de faţă în clipa aceea. Totuşi, nu uitaţi că Marte în Scorpion ia lucrurile în serios. Nu spuneţi nimic la mânie, pentru că s-ar putea să regretaţi.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna aceasta aveţi senzaţia că vă aflaţi în mijlocul unei bătălii decisive, mai ales în jurul zilelor de 8, 9 şi 10 iunie. Dacă membrii familiei nu sunt mulţumiţi de timpul îndelungat pe care-l petreceţi la serviciu, explicaţi-le că distracţiile costă şi că trebuie să aibă răbdare.

Zile favorabile 8, 12, 13, 19, 26
Zile nefavorabile 1, 2, 3, 4,17, 30

Sursa: Horoscop lunar

Dasha