Horoscop lunar Leu februarie 2016

Horoscop lunar Leu

Horoscop lunar Leu

Dacă primiţi în zilele de 4, 5, 6 sau 7 februarie o sarcină de lucru care vă testează experiența de muncă, punându-vă în dificultate, evitaţi să cereţi sfatul unui coleg de serviciu întrucât s-ar putea să vă inducă în eroare, fie intenţionat, fie neintenţionat. Puneţi-vă mintea la contribuție între zilele de 5 și 7 februarie și îi veţi face față cu succes. Cândva în intervalul 9-11 vă puteți alege cu o primă, un bonus sau mărire salarială.

După data de 14 februarie, comunicaţi parcă mai bine cu partenerul de cuplu ori afaceri, precum și cu clienții și/sau colaboratorii, semn cum că ultimele două decade ale lunii sunt prielnice negocierilor. Începând cu data de 17, atmosfera din cuplu se poate îndulci în cazul persoanelor implicate într-o relație, iar cele singure își pot întâlni jumătatea.

Între zilele de 27 și 29, fie vă pare că evitați mai ușor capcanele vieții profesionale sau sentimentale în doi, fie ignoraţi mai mult sau mai puțin voit faptul că parteneriatul de viață ori afaceri șchiopătează. În orice caz, nu ar fi rău să vă trageţi valul de pe ochi înainte de a o face soarta pentru voi. Priviţi lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă și încercaţi să vedeţi ce-ar fi de făcut.

Sursa: Horoscop lunar Leu

kalapod.ro