Horoscop lunar Leu August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Leu August 2016

Horoscop lunar Leu

Horoscop lunar Leu

Dragoste și viața în doi

Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, se află din 2015 în casa dragostei și a sexualității Leului. Acum, în august 2016, lângă Saturn vine și Marte, planeta pasiunii. Combinația Saturn-Marte generează un erotism exploziv, care poate duce la iubiri pătimașe sau la experiențe sexuale unice.

Totuși, Marte și Saturn sunt planete dure, aspre. Prin urmare, ai putea avea o lună toridă dar lipsită de împlinire sufletească. Sau, mai rău, riști să intri în bucluc dacă lași ca pofta de senzații tari să îți întunece judecata.

Așadar, se impune prudență, mai ales că eclipsa de Lună din 18 august 2016 cade și ea în casa relațiilor Leului.

Încă ceva: plasarea lui Venus sugerează existența unor conexiuni între relații și bani, cu o tendință către cheltuieli excesive.

Muncă și bani

Cu Soarele situat chiar în Leu, în august 2016 sunt șanse mari să te remarci, să ai succes, să-ți sporești prestigiul.

Având în vedere că Venus, stăpâna casei carierei Leului, se află în casa banilor Leului, este lesne de presupus că, dincolo de dorința de a te impune și de a atrage admirația, obiectivele profesionale au o motivație financiară și, invers, succesul generează câștig.

Luna august este importantă în plan financiar și fiindcă Mercur, stăpânul casei banilor Leului, se află chiar în casa cu pricina, unde va sta mult mai mult decât normal (30 iulie – 7 octombrie 2016) și unde va retrograda între 30 august și 22 septembrie.

Perioada este excelentă pentru bilanțuri, analize și prospecțiuni, dar deciziile importante ar fi bine să le iei după 22 septembrie.

Formă fizică și moral

În primele două decade din august 2016, prezența Soarelui în Leu îți aduce o doză suplimentară de vitalitate și de încredere, iar relațiile bune pe care Soarele le are cu Marte și cu Saturn îți dau o rezistență de invidiat.

Există însă două avertismente. Primul: este indicat să te ferești de sporturi extreme și de excese în general. Al doilea: dacă ești femeie și ești însărcinată, este recomandat să fii prudentă, fiindcă există un oarecare risc de complicații.

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro