Horoscop lunar Leu Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Leu Aprilie 2016

Horoscop lunar Leu

Horoscop lunar Leu

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Cerul plin de energii impetuoase şi incandescente va avea grijă să nu vă plictisiţi. Zilele de 1, 2 şi 3 aprilie vor fi extrem de amuzante, iar Luna din Vărsător va aduce şi doza potrivită de spontaneitate. Se va întoarce în casă a şaptea, a relaţiilor, în jurul datei de 30 aprilie. Nu vă mai deranjaţi să faceţi planuri. Bucuraţi-vă de ce vă scoate Universul în cale.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
A venit oare momentul să permanentizaţi relaţia cu partenerul actual? Pun rămăşag că da. Dar acest imbold va fi mai puternic în jurul datei de 18 aprilie, când iubitoarea Venus va forma un trigon favorabil cu Saturn, căruia îi plac în mod deosebit angajamentele. Ambele planete se vor afla atunci în zodii de foc, ceea ce reprezintă un bonus. Pare să fie vorba de un amestec de pasiune, entuziasm şi satisfacţie.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă aveţi de finalizat o tranzacţie financiară, ziua de 18 aprilie pare minunată pentru o astfel de întreprindere. E greu să te opui unui trigon între Venus şi Saturn în domeniul banilor, aşa că ar putea fi momentul potrivit să candidaţi pentru un post nou sau să discutaţi cu superiorii despre o mărire de salariu. Dacă aţi făcut deja toate astea, probabil că veţi primi veşti foarte bune.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
E posibil ca luna aceasta o rudă mai în vârstă să devină dificilă, mai ales în jurul datei de 6 aprilie, când Soarele formează o cuadratură cu Pluton. Asta poate însemna că responsabilităţile faţă de ea au ajuns atât de solicitante, încât nu mai puteţi face faţă singuri. Ştim cu toţii cât de mândri sunteţi, dar nu e nimic nelalocul lui să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie de el.

Zile favorabile:2,3, 5, 12, 18
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 16, 28

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro