Horoscop saptamanal Gemeni 30 – 06 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (30 – 06 Mai 2016)

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, Gemenii pot da dovada de ingeniozitate, impresionandu-i pe cei din jur cu vioiciunea mintii si mobilitatea mentala.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

In cazuri particulare, unii pot „sclipi” in intalniri publice (sedinte, intruniri, conferinte etc.).

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, miza socio – profesionala creste. Se cere mult de la ei, asteptarile sunt mari dar si ambitiile lor ii imping spre afirmare. Totusi, de cele mai multe ori, Gemenii vor alege un fel de a reactiona delicat, elegant, subtil, superior. Doar firile necenzurate, ori cei foarte tineri si insuficient educati sau fara experienta de viata vor cadea in capcana acelor zile, depasind masura sau punandu-se intr-o lumina proasta. In mod normal, Gemenii ar trebui sa nu aiba iesiri conflictuale fata de superiori ori fata de partenerii de orice natura din cercul lor de relatii chiar daca intre ei se deruleaza un conflict mocnit ori o rivalitate disimulata. Indicat ar fi ca nativii sa aiba rabdare pana cand aceia vor face primii un pas gresit sau isi vor dezvalui intentiile.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, relatiile cu prietenii vor fi cam abrupte, pline de surprize si de evolutii neasteptate ale conversatiei sau ale comportamentului care ii vor nedumeri (in cel mai bun caz) pe Gemeni. La randul lor, si ei vor fi influentati de acest tranzit, dovedindu-se enigmatici, capriciosi si greu de inteles pentru cei dragi.

Tendinta generala, care se va instala incepand din 5 mai, seara, pana la sfarsitul zilei de 6 mai, este cea de temperare, de abandon al stresului, de renuntare la conflict sau la lupta si de consolidare a echilibrului interior, de recuperare a starii de sanatate. Unele persoane, nascute in aceasta zodie, isi vor face strategii cu privire la bani, bunuri, parti din averea cuiva apropiat care li se cuvin si care sunt amenintate sau pe cale de a fi pierdute, prin tertipuri. Luna Noua le va permite sa selecteze tot ceea ce este solid si de viitor in aceasta etapa de viata.

Sursa: Horoscop Urania

Originals