Horoscop saptamanal Gemeni 30 – 05 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (30 – 05 Februarie 2016)

Din dorinta de a evada din monotonia zilelor de iarna, din dorinta de a face ceva special care sa le dea satisfactii intense, unii Gemeni pot opta, pe 30 ianuarie, sa treaca la fapte: o aventura, o cucerire, o gluma facuta unui cunoscut.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Dar, desi de multe ori, totul pleaca cu bune intentii, felul in care sfarsesc aceste distractii va avea darul sa nemultumeasca pe cineva, sa deranjeze o persoana de care acestia sunt legati afectiv. Imaginatia bogata si ideile in cascada care se deruleaza, in prezent, in mintea lor, nu sunt toate la fel de inspirate.

Din 31 ianuarie pana pe 2 februarie dupa – amiaza, o parte dintre nativi se concentreaza pe problemele de sanatate. Unii au racit. Altii au guturai, sinuzita, amigdalita ori o infectie dentara. Nu sunt excluse tulburarile aparatului urinar, renal (la barbati) si ale aparatului genital. A nu se face interventii chirurgicale specializate (mai ales stomatologice) sau, mai grav, la intamplare, apeland la solutii improvizate (risc de infectie, oriunde in organism, in afara segmentelor mai sus amintite). Relatiile la locul de munca ii pot face pe Gemeni sa indure sicanele sau subminarile unor colegi, sefi etc.

Intre 2 februarie seara si 4 februarie, Gemenii revin la o ipostaza in care s-au mai aflat cu o luna in urma cand, pentru unii, apele s-au tulburat pe sectorul afaceri, negocieri, contracte sau relatii matrimoniale. Si de asta data, pe acest segment astral, lucrurile merg anapoda. Din fericire, pentru putin timp.

Din 5 februarie, ei fac socoteli banesti si recalculeaza o investitie dorita. Pentru toti nativii, continua sa functioneze deziluziile sau pierderea unor sanse de a obtine un rezultat concret intr-o chestiune de imagine publica, de autoritate socio-profesionala sau, macar, de a pune ordine, in relatiile dintre rudele aflate in conflict. Aici situatia evolueaza fara directie, haotic.

Sursa: Horoscop Urania

Avon