Horoscop saptamanal Gemeni 30 – 05 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (30 – 05 August 2016)

Pe 30 iulie, Luna va tranzita zodia Gemenilor oferindu-le un frumos potential astral nativilor care se vor simti in largul lor, ignorand, cu seninatate, responsabilitatile plictisitoare pentru a se dedica ipostazelor de viata in care se simt bine.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), in ciuda aerului oarecum „volatil” si detasat de contingent, Gemenii vor deveni atenti ba chiar zgarciti cu banii poate si pentru ca vor fi nevoiti sa-si revizuiasca sistemul de cheltuieli, mai ales cele curente, reducandu-le la strictul necesar pe fondul unor evenimente care se deruleaza sau despre care circula zvonul ca s-ar putea petrece la locul lor de munca (de ex. plati intarziate sau fractionate ale unor drepturi salariale).

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), perioada frumoasa, splendida pentru unii, in privinta trecerii unor examene cu brio, calificarii intr-o competitie sau selectie, precum si in contextul tuturor formelor de manifestare in care trebuie sa faca dovada calitatilor personale, profesionale sau vocationale pe fondul si al efectelor Lunii Noi, din 2 august. Gemenii vor trai cu senzatia ca sunt puternici, in stare sa depaseasca orice obstacol datorita marii incarcaturi pe care le-o va aduce Soarele.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, unii ar putea sa fie „confiscati” de familie, de treburile casnice, de activitatile domestice ori de activitatile menite sa puna ordine in casa, in gospodarie sau in sectoarele de activitate legate de pamant (administrarea si ingrijirea unor terenuri cultivate – livezi, gradini cu zarzavat, culturi cerealiere, irigatii etc.), a utilajelor folosite in agricultura, recoltare, prelucrare sau a activitatilor mestesugaresti. Nota generala este de eficienta, de progres, poate de o sansa sau de un context favorabil, in functie de logica lucrurilor.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro