Horoscop saptamanal Gemeni 27 – 04 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (27 – 04 Martie 2016)

Discrete tristeti provocate de o persoana draga. Cei care desfasoara activitati in domeniul artistic, creativ sau interpretativ, ar putea avea impresia ca nu sunt in forma, ca nu ating cotele de performanta dorite, drept care se vor infuria pe ei insisi.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Toate acestea se pot petrece in prima parte a zilei de 27 februarie pentru ca, din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 29 februarie, Gemenii sa se confrunte cu situatii conflictuale la locul de munca, indiferent din ce postura trebuie sa le abordeze: ca sefi sau ca subalterni. Daca este vorba de subalterni, toata lumea va striga la ei iar unii colegi le vor face zile fripte.

Daca este vorba de sefi, atunci, in joc intra responsabilitatea sau decizia pe care trebuie sa o ia, constransi de imprejurari. Alteori, ei pot fi obligati sa dea curs unor directii de activitate care contravin conceptiilor lor despre lume si viata, bine si rau, util sau inutil etc. Discrete alterari ale starii de sanatate pe fondul unei gripe, viroze sau infectii (dentare, urinare, genitale).

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Gemenii ar putea sa-si regandeasca optiunile, activitatea sau stilul de viata. Aceasta situatie le va parea unora o adevarata constrangere si, in masura in care, unul dintre factorii importanti pentru aceste decizii tine de lege, justitie, morala, asa va si fi.

Pentru alte categorii de nativi, poate fi vorba de renuntarea la dorinta de a se desparti de partenerul de viata (sau de afaceri ori de proiect), pe fondul unor evenimente tulburi pe care nu le pot controla, amanand decizia pentru o perioada mai clara ca directie.

Notiunea de cariera, imagine, succes sau de statutul socio-profesional, autoritatea si raspunderea se vor raporta la ceea ce trebuie rezolvat sub presiunea evenimentelor, la legitimitate sau legalitate.

Intre 3 martie (dupa-amiaza) si 4 martie, unii isi vor impune un mod de viata auster pentru a face economie.

Sursa: Horoscop Urania

Avon