Horoscop saptamanal Gemeni 27 – 02 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (27 – 02 Septembrie 2016)

In prima parte a zilei de 27 august, se vor simti, in continuare bine. Teoretic prea multe evenimente nu li se pot intampla, tinand cont ca, acest rastimp, acopera perioada noptii.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), nativii vor incerca sa depaseasca o serie de neputinte financiare de moment sau de incurcaturi in care se zbat din cauza unor prieteni care le-au facut, la un moment dat, surprize neplacute.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), perioada buna pentru cei care doresc sa obtina o victorie prin dialog, spor de informatie, capacitate de a explica, sustine sau combate idei, fapte si argumente. Unii nativi se pot afla in ipostaze onorabile pentru ei, in care pot face dovada tariei lor de caracter intr-un tip de relatii de mica sau medie importanta sociala. Sunt posibile succese scolare sau legate de etapa admiterii la facultate, la masterat sau doctorat, in tara sau strainatate.

Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, puternic impact al vietii de familie asupra nativului care va fi atins de aripa acestui aspect astral multiplu, complet si intens pe relatiile interpersonale din sanul familiei, pe sectorul averii si al posesiunilor locative sau funciare sau pe aspectul bunei ori eficientei lor administrari. Se contureaza un sir de informatii sau notificari care schimba datele de pana acum ale problemei sau le urgenteaza pe cele vechi. Alteori, intre rolul social, functie, imagine si avere sau interese patrimoniale se poate naste un conflict intens ce nu se va rezolva in cateva zile.

Pe 30 august, Venus va intra in casa dragostei, a copiilor si a placerilor vietii, dandu-le ghes Gemenilor sa se detaseze de solicitarile enervante si sa se abandoneze placerilor superficiale, de moment, care nu le cer angajamente personale.

Sursa: Horoscop Urania

Originals