Horoscop saptamanal Gemeni 23 – 29 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (23 – 29 Iulie 2016)

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), se pune problema, de la caz la caz, a succesului, a faimei, a unor premii sau doar a functiei si autoritatii publice pe care o detin si in numele careia iau decizii sau fac declaratii, cu tenta impaciuitoare, de atenuare a conflictelor.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), relatiile cu prietenii sunt dinamice, uneori cam „sonore” dar nu neaparat stridente. Totusi, in acest rastimp, schimbul de idei cu apropiatii poate sa le dea echilibrul interior peste cap, sa le ravaseasca planurile de moment prin informatii din categoria surprizelor. Acestea pot sugera nevoia de a se adapta la evenimentele in curs de derulare repede, de aceea schimbarea unor intentii sau planuri, mai ales a celor legate de drumuri, calatorii, intalniri sa cunoasca nu una ci mai multe modificari.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), in conduita dar si in trairile interioare ale Gemenilor se poate intui o anume stare de „panda”, provocata de nelinistea creata de caruselul noutatilor care vin spre ei, continuu. Alteori, motivatia se poate vorbi de observarea atenta a felului in care organismul lor functioneaza. Unele infectii (din sfera O.R.L. sau genital/urinara) se pot reactiva.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, unii vor incerca sa se elibereze de stres dar, nota generala a acestui rastimp, care va continua si pe 30 iulie, in acelasi registru, va fi data de preocupari pe mai multe planuri (personale, familiale, conjugale, de afaceri, de relatii contractuale, de cariera), in unele situatii componenta juridica, constrangerile legale fiind determinante. Buna, sustinerea astrala pentru cei care dau examene, unde pot face o impresie excelenta.

Sursa: Horoscop Urania

Avon