Horoscop saptamanal Gemeni 23 – 29 Ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (23 – 29 Ianuarie 2016)

De multe ori, vor avea tendinta de a acapara discutia, de a-si sustine insistent punctul de vedere, de a combate zgomotos ideile partenerului de dialog si nu vor ezita, de dragul spectacolului, sa imbratiseze atitudini indraznete si puncte de vedere fistichii care vor soca asistenta.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Pe 23 ianuarie sunt posibile revocari ale unor intentii ce privesc regimul banilor. De cele mai multe ori, va fi vorba de restrictii, renuntari, „austeritate” autoimpusa.

Intre 24 si 25 ianuarie, multora dintre nativi le va face placere sa se impuna in societate, sa faca impresie buna, sa se exprime cu autoritate, cu degajarea si siguranta unui lider sau a unei vedete. Luna Plina din 24 ianuarie va fi si ea responsabila pentru acest fel teatral de a se „umfla in pene”.

Intre 26 – 28 ianuarie situatia se schimba: ei devin, vor nu vor, pragmatici si dedicati unei cauze modeste.
Intorsi, fizic si psihic, spre aspectele banale ale vietii cotidiene, Gemenii vor avea tendinta de a face pe victimele, subliniind prin comentarii, vaicareli sau mici revolte, cat de stresati, obositi si incercati de viata sunt si cum se sacrifica ei pentru fleacuri cand au atatea treburi importante care ii asteapta, introducand in comentariile lor tot felul de conditii pentru a nu lasa impresia ca sunt usor de manevrat ci doar ca au acceptat sa dea o mana de ajutor. Nu stiu cata lumea ii va lua in serios.

Pe 29 ianuarie, sentimentele fata de persoana iubita sunt amestecate si ei nu vor ezita sa-si manifeste enervarea fata de felul acelora de a se purta, de a vorbi sau de a relationa. In mintea lor se deruleaza strategii menite sa le aduca un venit si, daca cineva, chiar fara intentie, se va interpune si le va zadarnici proiectul, va fi luat imediat la rost.

Mercur, Guvernatorul lor, va reveni la mersul direct din 25 ianuarie si, fiind plasat in casa a VIII-a, va favoriza inchegarea unor planuri ce presupun un castig, un avantaj material.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro