Horoscop saptamanal Gemeni 21 – 27 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (21 – 27 Mai 2016)

Pe 21 mai, Luna Neagra va intra in casa muncii care e, totodata, si casa sanatatii. Si, prin impactul asemanator al planetei Marte, care va reveni, la randul ei in aceasta zodie, in ziua de 27 mai, se vor crea premizele astrale ale unor disfunctii care pot viza regimul muncii (relatii, stabilitate, salarizare) sau al sanatatii, pana la inceputul lunii august, cand Marte va parasi acest semn si aceasta casa, lasand Luna Neagra sa opereze singura, pana la jumatatea lunii februarie 2017.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), se vor face resimtite consecintele in plan partenerial al Lunii Pline in Sagetator care va functiona destul de puternic pentru acesti nativi, care vor primi direct aceste influxuri, nu doar pentru ca faza se va petrece in opozitie cu Soarele lor natal ci si pentru ca va fi vorba si de o opozitie la Soarele in tranzit prin Gemeni, fapt ce va putea antrena schimbari de statut personal, mai ales prin certuri, conflicte, despartiri, instrainari, preocupari divergente de ale partenerului de viata, de proiect, de afaceri, etc.

In plus, Luna Plina, care se construieste pe axa Gemeni – Sagetator, va face cuadraturi cu planetele de pe axa Fecioara – Pesti, creand ipostaze complicate de viata, legate sau conditionate unele de altele, ceea ce va face rezolvarea lor si mai dificila.

Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), sunt posibile discutii de taina sau purtate in secret, utile sau lamuritoare, in legatura cu bunurile sau averea familiei si presupusele avantaje materiale in posesia carora ar urma sa intre nativii.

Din 24 mai, vor avea un aliat in planeta Venus (Micul Benefic) care le va traversa zodia natala si care, cel putin pentru moment, impreuna cu Soarele in tranzit prin Gemeni, va face un cuplu intens, eficient a carui disponibilitate, pentru solutii ingenioase, trebuie valorificata.

Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, imaginatia, inspiratia si fantezia vor fi la cote mari, permitandu-le sa se afirme intr-un plan superior (social, politic, filosofic, religios, moral, juridic, publicistic).

Sursa: Horoscop Urania

 

kalapod.ro