Horoscop saptamanal Gemeni 18 – 24 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (18 – 24 Iunie 2016)

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), se desfasoara un complex de evenimente astrale care au, ca punct culminant, faza de Luna Plina in Sagetator, care ii angajeaza pe acesti nativi, prin prin implicare Soarelui, in tranzit prin Gemeni.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

In casa I, se afla Mercur, Guvernatorul acestor nativi; din pacate, el va face, in ziua de 20 iunie, o opozitie la grad perfect cu Saturn, sporind dificultatile ce decurg din acest context nefavorabil negocierilor, semnarii unor contacte, desfasurarii unor procese.

 Totusi, fara a fi un paradox, semnarea unor acte, intelegeri sau contracte se poate realiza dar ele vor purta, de-a lungul timpul, marcajul acestor dificultati de inceput care se pot accentua, pe fondul tranzitelor ulterioare. Gemenii vor resimti aceasta etapa in plan personal ca fiind solicitanta, intensa, obositoare.

Una dintre marile provocari ale momentului este nevoia (sau obligatia) de a vorbi, de a explica, de a raspunde, de a face declaratii si riscurile asumate cu acest prilej sau de a face fata unor situatii de moment din cariera lor sau care decurg din relatiile de familie in care nota generala este data de nevoia de a respecta ordinea morala, de a pastra normalitatea sau de a nu incalca legea.

Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, problemele financiare curente sau cele legate de pierderi, pagube si blocaje in regimul bunurilor pe care trebuia sa le fi primit in conditiile unei donatii, a unei vanzari sau mosteniri, se acutizeaza. Perioada de restrangeri ale cheltuielilor, de economie.

Din 18 iunie, in zodia Racului actioneaza Venus iar din 21 iunie Soarele, dand casei a II-a a banilor obtinuti din munca sau efort propriu o vocatie aparte. In acest sector se pot ivi tot felul de situatii care pun in pericol plata unui salariu sau pot aduce micsorari ale veniturilor (retineri, amenzi, sanctiuni, restrictii etc.).

Intre 23 si 24 iunie, nativii vor avea tendinta de a face planuri pentru iesirea dintr-o situatie dificila personala, familiala sau materiala ce se contureaza la orizont.

Sursa: Horoscop Urania

Originals