Horoscop saptamanal Gemeni 17 – 23 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (17 – 23 Septembrie 2016)

Prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), se va consuma sub semnul unor preocupari legate de cariera sau de familia lor, facandu-i pe nativi sa se framante in vederea gasirii unei solutii onorabile.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), se anunta o perioada marcata de combativitate. Relatiile Gemenilor cu prietenii si apropiatii lor se fac si se desfac repede. In fata unor evidente ce nu mai pot fi contestate, Gemenii vor lua decizii bruste si/sau categorice, poate si fiindca vor sa elimine pericolul care pluteste in aer in jurul lor, a unor afaceri sau a unor circumstante de viata personala. Nici relatiile sentimentale nu vor fi scutite de aceste zguduiri. In cea mai buna varianta, ar putea fi vorba de reasezare unei relatii bruiate de neincredere si subminata de intamplarile nefericite, bazate pe morala si onestitate.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), Gemenii pot avea stari organice proaste de scurta durata. Alte persoane pot face infectii (stomatologice, urinale, genitale). Nu sunt indicate nici micile, nici marile interventii chirurgicale cu exceptia unei urgente.

Un plus de risc va plana asupra femeilor, mai ales dupa 23 septembrie. In planul muncii, unii ar putea face o „prostie” la locul de munca din neglijenta, eroare, indisciplina, neatentie, lipsa de pregatire profesionala, care sa atraga sanctiuni dar, mai ales, avertismente si neincredere.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), starea buna a Gemenilor si tentatia de a uita de necazuri si a se bucura de viata ar putea sa fie contracarata de „chemarile la raport” ale cate unui eveniment disonant.

Din a doua parte a zilei de 23 septembrie, se vor intensifica preocuparile legate de posibilitatea unui castig suplimentar prin munca sau de efortul de a pastra ceea ce au asigurat deja printr-un contract.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro