Horoscop saptamanal Gemeni 16 – 22 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (16 – 22 Iulie 2016)

Între16 și 17 iulie relațiile parteneriale vor trece prin adevărate încercări. Unele nu vor evolua la nivelul așteptărilor sau al situației de moment; alteori, vor apare tot felul de pricini contractuale, juridice sau legale care îi vor împiedica pe nativi să acționeze așa cum doresc sau așa cum ar trebui, de unde și nevoia de a „improviza”.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′) efortul nativilor se va îndrepta spre rezolvarea unei situații materiale pentru care, pe moment, nu vor avea banii necesari sau suficiente resurse. La începutul zilei de 2o iulie se va produce Luna Plină în Capricorn legată de această casa a avantajelor sau câștigurilor materiale dar care, prin actual predispoziție astrală, nu aduce un profit ci, dimpotrivă, generează îngrijorare sau strâmtorare. În unele cazuri, această situație trenează de anul trecut, de aceea, nativii se vor vedea nevoiți să-i pună punct, fie și cu sacrificii.

Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12 se conturează o serie de mici evenimente care „plutesc în aer”: discuții, informații, vești, avertismente, sfaturi, idei care gravitează, cu toatele, în jurul unui proiect personal ce ar trebui să aducă o schimbare în planul profesiei sau al felului în care se pot pune de acord cu aspirațiile lor.

În a doua parte a zilei de 22 iulie încep să se petreacă niște evenimente care le fac plăcere. Vor fi simpatizați, lăudați, vor primi premii sau distincții, li se pot face propuneri onorante. Cea mai intensă activitate se va înregistra pe segmentul casei a III-a, a drumurilor scurte dar mai ales al examenelor unde, acești nativi pot obține un succes remarcabil pe fondul unei prestații de excepție. Cei maturi se pot impune în discuțiile curente cu autoritate sau pot crea culoare favorabile lor, în vederea finalizării unor negocieri.

Sursa: Horoscop Urania

Originals