Horoscop saptamanal Gemeni 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), relatiile de prietenie dar si cele cu mare incarcatura emotionala vor fi supuse incercarilor determinate de Luna Plina in Berbec. Nativii pot simti, mai intens ca in alte dati, presiunea unor relatii. Fie nu se simt la fel de bine ca alta data in prezenta unor persoane, fie acelea arata o noua latura a personalitatii lor care nu le place Gemenilor.

Horoscop Gemeni

Horoscop saptamanal Gemeni

Acestia nu vor fi de acord cu felul in care gandesc si vorbesc apropiatii lor, drept pentru care pot deveni fermi in opinie si atitudine, combatandu-i, punandu-i la punct, facandu-le observatii sau chiar somandu-i sa-si revizuiasca atitudinea. Dezechilibrul relational va fi mai pronuntat sau mai atenuat in functie de varsta si pozitia sociala a nativilor.

Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, Gemenii pot trece prin momente de destabilizare interioara pe fondul unor amaraciuni mai vechi care nu-i parasesc sau a unor conflicte marunte, curente, care s-au petrecut la serviciu. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, stare generala mult mai buna, mai destinsa care le va permite nativilor sa se relaxeze, sa vada lumea cu alti ochi.

Nativii s-ar putea confrunta cu presiunea mediului, a relatiilor conjugale sau a unui cadru oficial care va impune luarea unor masuri (legale, juridice) in activitatea pe care o depun alaturi de alte persoane, mai ales ca, din 18 octombrie, vor avea in casa a VII-a prezenta utila a planetei Venus care va lucra pe aceasta directie discret dar eficient.

Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, se pune problema acceptarii unor limite banesti si a unor renuntari personale, pentru a depasi, cu fondurile existente, o perioada scurta de timp. E nevoie de multa chibzuiala in administrarea banilor. Asteptati-va la o eventuala intarziere a unei plati cuvenite dvs.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro