Horoscop saptamanal Gemeni 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (13 – 19 August 2016)

Incurcături materiale (nu întotdeauna sau obligatoriu băneşti), care vin dinspre familie şi care privesc casa, patrimoniul, gospodăria, administrarea bunurilor etc.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Conflict între interesele familiei din care provin şi ipostazele publice sau rangurile şi demnităţile unui nativ la care acesta accede.

Intre după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), posibilă revelaţie interioară, iluminare sau limpezire a ideilor. Cei tineri se pot remarca prin felul în care gândesc, vorbesc, susţin o idee, un proiect sau se prezintă în faza unei comisii de evaluare. Succes şcolar, pedagogic sau legat de o etapă de perfecţionare profesională. Veşti surprinzătoare din afara ţării; scurte călătorii neprevăzute.

Intre seara zilei de 18 august şi 19 august, revin problemele profesionale sau de menţinere în funcţie. Unii, din motive familiale sau personale, vor opta să se retragă din prim-planul atenţiei publice.

Intre 13 şi 14 august (până la 7 dimineaţa), toate schimburile de idei, opinii, informaţii este complicat atât în plan personal, nativii având un fel abrupt de exprimare care, unora, nu le va fi pe plac, alteori, din varii motive (organice, psihice, emoţionale), ei nu se vor simţi în stare să-şi stăpânească nervii, având ieşiri intempestive. Pentru cei care vor susţine examene şi testări ale cunoştinţelor, acest moment trebuie luat serios pentru că va permite rateuri chiar şi în cazul celor bine pregătiţi. Drumurile, la rândul lor, indiferent de natură şi durată, pot suporta modificări de ultimă oră (devansări, amânări, schimbări de traseu sau de costuri). Aspectele legate de legile în vigoare le pot crea necazuri, complicaţii, punându-i pe nativi în situaţia de a întârzia sau de a lua de la capăt un şir întreg de aprobări şi documente oficiale. Deplasările în interes de serviciu (misiune, delegaţie etc.) vor fi marcate de situaţii presante, dificile, provocate de o comunicare defectuoasă, de o organizare.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro