Horoscop saptamanal Gemeni 11 – 17 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (11 – 17 Iunie 2016)

Intre 11 si 12 iunie, multe, multe preocupa legate de familie, rude, casa, locuinta, patrimoniu dar nu numai.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

In functie de prioritatile, varsta si realitatile personale, fiecare nativ poate fi incercat in acest rastimp (ca de altfel, in intreaga saptamana viitoare) si pe relatiile cu sotul sau sotia, cu asociatii. In colimator pot intra aspecte de viata publica, functia, rangul, notorietatea sau conflictele cu sau fara conotatii procesuale.

Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), casa I a acestor nativi, tranzitata de Soare si Venus, se va imbogati, din 13 iunie, cu prezenta binefacatoare si plina de gratie a Guvernatorului lor, Mercur, care va ramane in acest sector zodiacal pana pe 30 iunie a.c. Va incepe, astfel, o perioada in care Gemenii vor fi intr-o forma fizica, psihica si mentala buna.

Dar, spre 20 iunie, situatia se va complica pe directiile enumerate mai sus, aducand noi ipostaze, de a caror iminenta, nativii trebuie sa tina cont. Fiecare va trai aceasta perioada in conformitate cu varsta: cei mici se vor confrunta cu probleme mici, maturii cu probleme majore. De retinut si ca, toate tipurile de relatii evolueaza fragil, ca mersul „pe sarma”, periclitand demersurile in doi, in trei sau intr-un grup. Gemenii, mai ales cei tineri, vor manifesta tendinte „evazioniste”, eschivandu-se de la responsabilitati, dand dovada de dezinteres fata de orice alta activitate care nu le aduce satisfactii imediate si nu se incadreaza la capitolul distractie. Tranzitele le vor da celor care sunt actori, interpreti, cantareti inspiratie si intuitie artistica.

Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, se contureaza motive de suparare in legatura cu locul de munca sau cu felul in care castiga banii din activitatile retribuite. Sefii pot fi sabotati de subalterni, subalternii pot fi sicanati de sefi; nativii pot fi scosi tap ispasitor sau acuzati pe nedrept. Pentru ca se amplifica riscul unor infectii (mai ales dentare, urinare sau genitale), sunt de evitat si, evident, de amanat, interventiile chirurgicale, mai ales pe organele indicate.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro