Horoscop saptamanal Gemeni 09 – 15 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (09 – 15 Iulie 2016)

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), unele persoane se pot confrunta cu probleme ce privesc viata lor publica, functia si interesele unor rude.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Problemele se amesteca, se conditioneaza sau complica ecuatia nativilor care traiesc un sentiment neplacut de constrangere, de neputinta ori de situatie-limita pe care nu vor sa o accepte. Efortul lor spre o solutie corecta si practica va fi mai greu de realizat.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, se poate vorbi despre distractie, destindere, placeri, risipire a timpului in divertisment. Placerile sampanizante ii pot acapara, mai ales daca au un „of” la inima si, atunci, aceasta cufundare in bucuriile simple ale vietii le permit o uitare sau o distantare pentru o seara – doua, de stres si amaraciune. Este bine sa se tina cont de faptul ca unii prieteni le pot face surprize, mai mult sau mai putin placute, ca sustinerea acestor distractii este prea costisitoare, de unde si nevoia de a renunta, in ultimul moment la o serie de aventuri proiectate.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), la locul de munca se pot ivi situatii neplacute: intarzieri, pierderi de materiale, acte, planuri, schite ori stricarea in varii conditii a formei finale a unui demers inteles ca sarcina de serviciu ca urmare a stricarii aparaturii, a unui furt sau chiar a unui sabotaj. Neregula in activitate poate antrena sanctiuni profesionale sau materiale. Tranzitele nu sunt limpezi nici pentru sanatate de aceea, este bine ca nativii sa nu-si puna organismul la incercare prin tot felul de excese sau imprudente (mai ales alcool, fumat, medicatie). Mercur si Venus vor intra in acest rastimp in zodia Leului si vor crea o situatie favorabila, in desfasurare pentru doua-trei saptamani, in regimul dialogului, al schimbului de informatii, al invataturii. Cei care s-au pregatit temeinic pot avea succes la examene, teste, la probe de excelenta. In dupa-amiaza zilei de 15 iulie lucrurile se complica mai mult in planul ecoului afectiv pe care il au tensiunile relationale in mijlocul carora ei se afla ca actori.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha