Horoscop saptamanal Gemeni 09 – 15 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania РHoroscop Saptamanal Gemeni (09 Р15 Aprilie 2016)

9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie vor trece discret inducand dorinta nativilor de a medita, de a se linisti, de a face o serie de estimari si calcule cu privire la deciziile si evenimente care se deruleaza in jurul lor.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie (dupa ora 9 dimineata) pana pe 12 aprilie dimineata, vor fi impregnati de impulsuri pozitive cum ar fi dorinta de a se misca liber si nestingherit, de a se elibera de poverile interioare, de a fi veseli, comunicativi. In normal, ei ar trebui sa se simta bine chiar daca unii nativi, indiferent de varsta, se vor confrunta cu o serie de afectiuni care le dau de furca, totusi si, in aceasta ultima ipostaza, ei vor avea puterea sa le depaseasca printr-un psihic pozitiv si puternic.

O alta tendinta, manifestata in cazul celor tineri sau inca tineri, priveste capacitatea lor de a se integra in diverse parteneriate, de a raspunde unor solicitari si de a-si impune punctul de vedere in privinta unor proiecte comune. Nu putem sa nu tinem cont de limitarile care se manifestata in viata altora si care privesc, de la caz la caz, rudele, chestiunile patrimoniale, imaginea si functia publica.

Din a doua parte a zilei de 12 aprilie (dupa ora 8 dimineata) si pana pe 14 aprilie dimineata, chestiunea banilor devine un subiect la ordinea zilei. Cei care provoaca aceste ingrijorari pot fi copiii, prietenii sau obligatiile morale si familiale pe care trebuie sa le onoreze.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie se anunta o perioada buna pentru orice tip de comunicare si dialog, inclusiv examenele si probele orale, precum si toate interventiile intr-un spatiu partenerial sau social in care se integreaza si unde nu doar ca activeaza ci si in care au, acum, sansa de a se afirma, de a se impune, de a fi priviti ca lideri sau ca o autoritate in domeniul pe care-l slujesc.

Sursa: Horoscop Urania

 

Matar.ro