Horoscop saptamanal Gemeni 07 – 13 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (07 – 13 Mai 2016)

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, este un bun prilej pentru ca nativii sa se concentreze pe starea de spirit sau pe conditia lor fizica.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Guvernatorul lor, Mercur, aflat in continuare, in miscare aparent retrograda, nu reprezinta un factor de progres pentru ei, dimpotriva, planeta accentueaza o serie de reticente si incertitudini pe fondul mecanismelor interioare de procesare a faptelor si evenimentelor.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, starea fizica si psihica a Gemenilor va fi buna, ei aparand celor din jur intr-o ipostaza favorabila, de persoane care plac, conving si stralucesc chiar daca se confrunta cu destule aspecte de viata de familie, parteneriala sau profesionala nemultumitoare. Cum, cele mai multe dintre ele nu sunt ipostaze noi, se poate vorbi de continuarea preocuparilor de a le rezolva sau depasi. Astfel, cea mai conflictuala casa va ramane cea a relatiilor parteneriale, iar cea spre care se indreapta dorinta lor de a pune ordine si de a introduce normalitatea, adica casa a X-a este locul deziluziilor sociale si profesionale si al constatarilor care le surpa increderea in viitor. In nici unul dintre aceste sectoare nu este bine sa se forteze nota. Indicat ar fi sa se observe si sa analizeze directia pe care o contureaza acest moment pentru destinul lor. Dificultati in a stabili sau finaliza conditiile de desfasurare ale oricarui tip de parteneriat sau de iesire din acest context, mai ales daca aici opereaza litigii si procese. Intre 10 si 11 mai, Gemenii vor fi interesati de felul in care ar putea economisi banii.

Intre 12 si 13 mai, poate interveni o stare speciala tradusa prin dorinta de a se reabilita, de a se afirma, daca sunt tineri sau de a-si demonstra valoarea personala, daca sunt maturi, pe fondul unor situatii de viata, de data recenta, cand nu au fost la inaltimea exigentelor iar acum vor sa stearga acea impresie ori sa-si ia revansa. Momente de orgoliu, vanitate si de ambitie.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro