Horoscop saptamanal Gemeni 06 – 12 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (06 – 12 August 2016)

In ziua de 6 august (pana la ora 20), nativii continua sa fie dedicati problemelor legate de familie sau de propria lor casa si gospodarie.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Unii pot face reparatii, amenajarii, consolidari, interventii relativ importante pentru buna functionare a locuintei, instalatiilor, anexelor gospodaresti, in functie de locatie.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), Gemenii vor fi motivati sa faca o serie de gesturi menite sa modeleze sau sa corecteze felul in care evolueaza relatia lor cu o serie de apropiati dar, tot felul de mici surprize, le blocheaza bunele intentii. Probabil ca nu atunci va fi momentul oportun pentru a pune in aplicare o anumita strategie de comunicare. Mare chef de vorba, nativii gasind o adevarata voluptate in a vorbi, a dialoga, a fi ascultati, a se risipi in cuvinte. Riscul de a se purta detasat, indiferent, daca sunt implicati intr-o relatie afectiva.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, numeroase prilejuri de a se enerva, de a se indispune, de a se simti rau fara un motiv anume. Nu este vorba de o suferinta fizica ci mai mult de o agitatie care ii poate impinge spre reactii necolegiale la locul de munca. Autocontrolul le va face numai bine.

Intre 11 august, seara, si 12 august se contureaza, din punct de vedere astral, conditiile unui rastimp provocator si solicitant cand vor fi puse la incercare toate tipurile de relatii inter-umane (familia, casnicia, colegii, societatea, institutiile), care ii pot face sa comita greseli sau sa exagereze. Perioada delicata pentru evolutia unor procese, chiar daca, in acest rastimp, Gemenii nu vor avea termen in derularea unui dosar sau a unei anchete. Nota generala este de opozitie si obstructie a tuturor – oameni si institutii – la demersurile lor legitime sau necesare. Este bine sa nu se comita „artificii” in vederea deblocarii lor.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro