Horoscop saptamanal Gemeni 05 – 11 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (05 – 11 Martie 2016)

In afara curentelor si exasperantelor probleme banesti, ziua de 5 martie poate imprima nativilor din Gemeni un soi de ostilitate sau de combativitate exagerata in relatiile cu prietenii.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Altii pot fi antipatici si artagosi cu o persoana draga lor ori o pot deranja prin felul in care rezolva banalele chestiuni cotidiene fara sa tina cont de opiniile sau prioritatile ei.

Din dupa-amiaza zilei de 5 martie si pana pe 7 martie, Gemenii par a-si reveni. Forma lor mentala va fi excelenta. Vor fi simpatici, inventivi, zburdalnici, indrazneti, dornici de cunoastere si experiente intelectuale noi.

Zilele de 8 si 9 martie vor avea o „greutate astrala” specifica mare. Putini vor fi Gemenii pentru care, Luna Noua, Eclipsa de Soare si acumularea vibratiilor celor cinci planete care vor tranzita zodia Pestilor si, implicit casa lor a X-a, a ridicarii in rang, sa nu-si puna amprenta.

In afara ipostazelor astrale amintite, va mai functiona opozitia dura a Soarelui si a Lunii cu Jupiter si, la randul lor, toate vor face cuadraturi cu Saturn, pe casa a VII-a a relatiilor parteneriale. De aceea, unii nu ar trebui sa se mire daca, pe unele dintre cele mai importante sectoare ale lor de viata si activitate, se vor produce derapaje. Soarele lor natal, va inchide, cu planetele invocate, un Patrat Mistic pe semne Mutabile, punand accentul unei crize, ale unei transformari prea rapide, prea intense sau prea dur resimtite, pe aspectele existentiale fundamentale.

Impactul acestor tranzite depinde de harta astrala a nasterii dar nota generala este de aparenta inselatoare: nu totul este chiar atat de rau cum pare la prima vedere, nu totul este atat de simplu, de corect sau de indicat a fi acceptat dupa cum se arata.

Pe 10 si 11 martie, unii Gemeni pot face un gest de fronda, de curaj sau de emancipare de sub influenta unui cunoscut care incearca sa-i domine, sa-i manipuleze si sa le influenteze deciziile.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro