Horoscop lunar Gemeni Octombrie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Gemeni Octombrie 2016

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop lunar Gemeni

Dragoste și viața în doi

La 9 septembrie, Jupiter, Marele Benefic, a păşit în casa dragostei şi a sexualităţii Gemenilor, promiţându-ţi un an de senzualitate şi pasiune.

În octombrie 2016 sunt şanse mari ca soarta să-ţi ofere o mostră din ceea ce va urma. Lângă Jupiter, în casa erotismului Gemenilor ajung acum Soarele, simbol al vitalităţii şi al energiei, şi Mercur, stăpânul Gemenilor.

Sub o asemenea configuraţie, sufletul ţi-e însetat de emoţii fierbinţii, iar trupul de dezmierdări senzoriale. Iubirea îţi poate răsări în cale oricând.

Iar dacă socotim şi că pe 18 octombrie 2016 Venus, planeta dragostei, întră în casa cuplului Gemenilor, tabloul perioadei următoare se conturează în culori cu mult mai puternice şi îmbietoare.

Muncă și venituri

Octombrie 2016 este o lună norocoasă pentru Gemeni în plan profesional.

Mercur, stăpânul Gemenilor, se află împreună cu Soarele şi cu Jupiter într-o casă aducătoare de şansă, în timp ce Venus, Mica Benefică, traversează casa muncii Gemenilor. Acest complex de tranzite este menit să te plaseze la locul cuvenit în momentul cuvenit, astfel încât să beneficiezi de cele mai fericite conjuncturi profesionale. În plus, are capacitatea de a-ţi potenţa la maximum talentele, de a te ajuta să îţi etalezi aptitudinile în cea mai bună lumină.

Perioada este deosebit de fertilă pentru Gemeni, ideală pentru a crea, a exprima, a prezenta, a promova.

Financiar, în octombrie 2016 eşti foarte motivat(ă) de câştig, dar este recomandat să eviţi graba, neatenţia, speculaţiile sau manevrele ilicite, fiindcă pot fi păguboase.

Formă fizică și moral

Forma fizică a Gemenilor este excelentă în cea mai mare parte a lunii octombrie 2016. Ai un excedent de energie care se cere cheltuit în activităţi viguroase, între care sportul şi sexul stau la loc de cinste.

Ar fi bine, însă, să nu te aventurezi în situaţii riscante, fiindcă există pericolul unor accidentări sau crize neaşteptate.

Este recomandat să fii cumpătat(ă) fiindcă excesele, de orice fel, te pot costa mult.

Sfatul eAstrolog.ro pentru Gemeni în octombrie 2016

Evită afacerile cu prietenii şi discuţiile neplăcute despre bani cu partenerul/partenera!

Sursa: Horoscop lunar

Avon