Horoscop lunar Gemeni martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Gemeni Martie 2016

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop lunar Gemeni

Pentru a vă fi recunoscută valoarea ca profesionişti, începeţi să gândiţi și să vă exprimaţi corect după data de 5. Rezultatele vă pot surprinde. După data de 6 a lunii, lucrurile se mișcă într-un ritm mai alert între voi și partenerul vostru de viață și/sau afaceri. Căutaţi ca în zilele de 11 și 12 să nu începeţi să o faceţi pe şefii, arogându-vă unele drepturi pe care de fapt nu le aveţi.

După data de 12 a lunii, vă poate cădea cu tronc o persoană situată mai sus pe scara profesională. Evitaţi să petreceţi ore suplimentare la locul de muncă în zilele de 15 și 16. Poate că acasă lucrurile nu sunt tocmai roz, dar nu vă refugiaţi în muncă pentru că cei dragi pot suferi mult. Între zilele de 20 și 22 puteți afla că acea persoană de care v-aţi îndrăgostit nu simte la fel.

Felul în care procesaţi lucrurile și vorbiţi vă atrage amici și posibili finanţatori deopotrivă după data de 22. Se prea poate, de asemenea, să vă setaţi planuri de viitor noi sau să le reînnoiţi pe cele vechi. După data de 24 a lunii, puteți ajunge să puneţi la îndoială trăinicia parteneriatului vostru de cuplu ori afaceri. În zilele de 25 și 26, căutaţi să nu zăboviţi prea mult la serviciu din aceleași motive. Fiţi rezonabili!

Sursa: Horoscop lunar

Avon