Horoscop lunar Gemeni Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Gemeni Mai 2016

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Soarele, Venus şi Mercur vor forma pe rând trigoane cu Jupiter, aflat în casă a patra, a căminului şi a familiei. Dacă până acum nu aţi planificat o reuniune de familie, treceţi la treabă! Zilele de 10 şi 12 mai arată minunat, dar dacă trebuie să aşteptaţi weekendul, nu-i nimic. Chemaţi-i pe toţi şi încingeţi grătarul.

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 24 mai Venus pătrunde în Gemeni, conferind magnetism şi farmec personalităţii dumneavoastră sociabile şi atrăgătoare. Va ploua cu invitaţii şi oferte. Chiar pe 24 mai, ea se va confrunta cu Marte, aşa că sunt posibile câteva scântei, dar reţineţi – Marte guvernează pasiunea, aşa că există o mulţime de căi prin care această opoziţie se poate termina cu bine.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Toate planetele din Taur vor forma trigoane favorabile cu generosul Jupiter şi cu hotărâtul Pluton, iar pentru că Taurul este un magnet natural pentru bani, apar şi oportunităţile de a realiza ceva important. Această lună este extraordinar de favorabilă împrumuturilor, moştenirilor şi resurselor comune, mai ales în zilele de 10, 11, 12 şi 30 mai. Dacă prospectaţi piaţa, un post în aceste domenii poate fi disponibil după 27 mai.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Sociabilul Jupiter şi prudentul Saturn vor forma o cuadratură dificilă pe 26 mai, iar pentru că zodiile alese să constituie câmpul de luptă sunt meticuloasa Fecioară şi mai puţin scrupulosul Săgetător, e posibil să vă scape ceva dacă nu ascultaţi cu atenţie un profesor sau un personaj cu autoritate. Este tipul de energie care face din ţânţar armăsar.

Zile favorabile : 1,2,9, 10, 11,20, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 24, 25, 26, 27

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro