Horoscop lunar Gemeni Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Gemeni Iunie 2016

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Dacă aveţi chef de o excursie, weekendul care începe din 9 iunie reprezintă o perioadă potrivită. Venus, aflată în Gemeni, va intra în legătură cu spontanul Uranus, îndemnându-vă să lăsaţi deoparte programul. Luaţi cu maşina toată gaşca şi îndreptaţi-vă spre o destinaţie necunoscută. Nu uitaţi să verificaţi uleiul înainte de a pleca la drum!

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Relaţiile pot deveni nesigure în cursul acestei luni. Soarele şi Venus vor forma pe rând aspecte tensionate cu seriosul Saturn din casa a şaptea, a parteneriatelor. în cazul în care vă confruntaţi cu obstacole geografice, probabil că vă întrebaţi dacă poate funcţiona o relaţie cu o persoană aflată departe. Dacă cineva încearcă să vă controleze – ei bine, nu cred că mai e nevoie s-o spunem, dar nu toleraţi o astfel de situaţie.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus guvernează problemele băneşti, iar în jurul datelor de 2 şi 3 iunie se pare că se va confrunta cu o stare de confuzie, dar şi cu obstacole din cauza lui Neptun şi a lui Saturn. Nu intraţi în panică. Aşteptaţi până pe 12 şi 13 iunie, când veţi dispune de datele necesare pentru a face o alegere corectă – şi aşteptaţi-vă ca informaţiile să provină dintr-o sursă surprinzătoare!

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Lună Nouă de pe 5 iunie şi Luna Plină de pe 20 iunie vor activa axa relaţiilor şi e posibil să descoperiţi că o anumită persoană nu a fost sinceră cu dumneavoastră. Va trebui să faceţi cercetări pentru a afla exact ce se întâmplă, dar, graţie norocosului Jupiter şi hotărâtului Pluton, pe 26 iunie veţi căpăta răspunsurile de care aveţi nevoie.

Zile favorabile 8,12, 13, 25, 26, 27
Zile nefavorabile 1, 2, 4, 6, 14, 30

Sursa: Horoscop lunar

Dasha