Horoscop lunar Gemeni Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Gemeni Iulie 2016

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop lunar Gemeni

Dragoste și viața în doi

Complicat, dar mai bine decât în lunile precedente.

Saturn se află de o vreme în casa relațiilor Gemenilor și va mai sta acolo un an și ceva, cu toate manifestările lui limitative, sobre, frustrante sau, pur și simplu, anoste.

Prezența lui Saturn în casa relațiilor te avantajează dacă-ți faci strategii relaționale pe termen lung, dacă te însoțești cu cineva mult mai în vârstă sau mult mai tânăr decât tine ori cu un Capricorn sau cu o persoană care are în harta natală puternice influențe saturniene. Altfel, merge mai greu.

În iulie 2016, însă, după data de 12, aspectele bune pe care le vor face pe rând Mercur, Venus și Soarele cu Saturn, pot aduce Gemenilor o împlinire sentimentală sau o reușită a cuplului, în care comunicarea și/sau drumurile au un rol important.

Muncă și bani

Deși solicitantă și stresantă, în iulie 2016 munca intră pe făgașul eficienței și al profitabilității. Marte străbate casa muncii Gemenilor în mers direct și hotărât, aducând o mobilizare exemplară, multă energie, inițiativă și acțiune.

Ai parte de un volum mare de lucru, de termene scurte, urgențe, provocări și diverse mici incidente, dar Marte este foarte bine susținut de celelalte planete, așa că face treabă bună.

Munca va fi și bine plătită, fiindcă așa predispun trigoanele pe care le formează Marte cu Mercur, Venus și Soarele, aflați în tranzit prin casa banilor Gemenilor. Aceste multiple tranzite prin casa banilor anunță, de altfel, o lună foarte activă financiar, în care cresc veniturile dar ai și fel de fel de idei de investiții, achiziții sau alte modalități de a cheltui.

Formă fizică și moral

Pentru Gemeni, luna iulie 2016 se anunță dinamică în planul sănătății. Se poate solda cu inițiative medicale menite să pună la punct anumite probleme, cu mici intervenții stomatologice sau chirurgicale necesare, cu luarea unor măsuri privind stilul sau igiena de viață etc.

Pe de altă parte, se recomandă prudență, fiindcă există un risc de răniri, accidentări, manifestări acute sau dureroase.

Sursa: Horoscop lunar

Elefant.ro