Horoscop lunar Gemeni februarie 2016

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop lunar Gemeni

În zilele de 4, 5, 6 şi 7 februarie pot ieși la iveală informații care să vă afecteze suficient de puternic încrederea în partenerul de cuplu sau afaceri încât să vă gândiţi dacă va mai face parte din peisaj în viitorul apropiat. Motivul l-ar putea constitui banii sau lipsa de loialitate. Dacă discutați cu cărţile pe față din data de 5 până în data de 7, puteți reveni la sentimente mai bune cândva în intervalul 9-11 februarie.

Începând cu data de 14 februarie, sunt favorizate reluarea, dar și începerea unor cursuri de perfecționare continuă/reconversie profesională. La fel de bine le va merge și persoanelor care participă la schimburi de experiență ori pleacă în delegații în străinătate. Din 17 încolo, se prea poate să începeţi o relație la distanță ori cu cineva de altă naționalitate și/sau religie.

S-ar putea ca între data de 27 și data de 29 să așteptați degeaba o promovare promisă pentru care cel mai probabil aţi muncit pe brânci. Sau poate o primiţi, dar nu se schimbă mare lucru în ceea ce privește autoritatea sau situația financiară cu care vine la pachet o funcție superioară. Dacă vă îngrijorează avansarea în carieră în ultimele 10 zile ale lunii februarie, fiţi cât se poate de realişti.

Sursa: Horoscop lunar Gemeni

kalapod.ro