Horoscop lunar Gemeni August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Gemeni August 2016

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop lunar Gemeni

Dragoste și viața în doi

August 2016 este o lună complexă, care comportă anumite riscuri în viața relațională a Gemenilor. Rămâne de văzut dacă acestea se vor manifesta în colaborări, în prietenie sau în cuplu.

Aflat în casa relațiilor Gemenilor, Saturn face lucrurile mai dificile, mai serioase sau mai complicate – iar asta, încă din 2015. Saturn nu este nici vesel, nici generos. În august 2016, i se alătură Marte, care este supranumit “Micul Malefic” și considerat ca aducător de necazuri, dispute și chiar despărțiri.

Ai mai avut de-a face cu această configurație în martie-aprilie-mai. Acum este ca și când ai trage linie și ai aduna. Este vremea concluziilor, a deciziilor, a acțiunii. Ferește-te, însă, pe cât posibil, de reacțiile impulsive sau pripite!

Altfel, Venus spune că afecțiunea și căldura Gemenilor par să se centreze în jurul familiei și al căminului.

Muncă și bani

Prima grijă a Gemenilor în august 2016 este legată de colaborări, parteneriate și contracte. Este o zonă dură, cu posibile evenimente sau conjuncturi greu de digerat.

Te poți lovi de inflexibilitatea sau reaua-voință a celorlalți sau poți avea tu accese de rigiditate, suspiciune sau necordialitate. Nu este exclus să te debarasezi de o asociere care ți-a creat mult disconfort.

În august 2016 sunt privilegiate, însă, activitățile intelectuale ale Gemenilor, precum și activitățile care presupun comunicare, deplasări sau îndemânare.

Proprietățile imobiliare, căminul, sediul etc. îți solicită atenția și pot fi sursă de împliniri. Familia te susține sau îți dă o mână de ajutor.

În plan financiar nu stai rău în august 2016 și poți avea succes în investițiile pe termen lung.

Formă fizică și moral

Aspectele adverse pe care le formează Marte și Saturn cu Soarele tău natal din Gemeni, pot avea în august 2016 efecte nedorite inclusiv asupra sănătății. Asta, cu atât mai mult cu cât Marte este stăpânul casei bolilor Gemenilor.

În principiu, este de dorit să eviți circumstanțele cu potențial violent sau conflictual, să te ferești de stres și să te îngrijești atent, mai ales dacă suferi de anumite afecțiuni.

Sursa: Horoscop lunar

Matar.ro