Horoscop lunar Gemeni Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Gemeni Aprilie 2016

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop lunar Gemeni

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Să vorbim despre distracţii! Pe 5 aprilie, Venus i se va alătura imprevizibilului Uranus în Berbec, casa a unsprezecea, a prietenilor şi a grupurilor. Pe 12 aprilie, această doamnă romantică va forma un trigon favorabil cu pătimaşul Marte, care se află din întâmplare în casă a şaptea, a relaţiilor, aşa că fiţi pregătiţi pentru distracţii pe nepusă masă!

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 7 aprilie, Lună Nouă soseşte în Berbec, casa a unsprezecea, a prietenilor, şi e posibil ca o persoană necunoscută şi extrem de incitantă să se alăture grupului din care faceţi parte – şi să fie pe gustul dumneavoastră. Poate că această persoană şi-a făcut apariţia luna trecută, caz în care probabil că deja formaţi un cuplu. Toate relaţiile ocazionale vor căpăta un caracter mai serios în jurul datei de 18 aprilie – din cele mai corecte motive.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus va forma un aspect incomod cu expansivul Jupiter în jurul datei de 16 aprilie. Probabil că va fi greu să vă daţi seama pe ce se duc banii. Nu încercaţi să rezolvaţi acum problemele băneşti. Aşteptaţi o zi sau două şi puneţi lucrurile la punct cu ajutorul unui profesionist care înţelege conţinutul documentelor şi căruia nu-i scapă detaliile.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 10 aprilie, gânditorul Mercur va intra în conflict cu impulsivul Marte, iar dacă nu sunteţi atenţi, neînţelegerile se vor transforma în dispute aprinse. Mercur se află în robustul şi încăpăţânatul Taur, iar planetele din această zodie iau lucrurile în serios, aşa că nu va fi uşor să găsiţi o soluţie. Lămuriţi-vă asupra faptelor înainte de a acuza sau de a înfrunta pe cineva. Acest lucru e valabil mai ales în ceea ce-l priveşte pe partenerul de viaţă.

Zile favorabile: 1,3,5,12, 18,30
Zile nefavorabile: 2, 4, 15, 16, 19, 27

Sursa: Horoscop lunar

Vola.ro