Horoscop Saptamanal Fecioara 17 – 23 Septembrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (17 – 23 Septembrie 2016)

Inceputul zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′) poate fi grevat de evenimentele din ajun: o disputa cu sotul/sotia, o controversa cu asociatii, o nemultumire legata de evolutia de ultima ora a unui proiect, conflict, proces, negociere, etc.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), preocupari firesti de a intra in legalitate, in normalitate sau de a fi la termen cu platile necesare. Un bonus al etapei: se poate obtine o amanare, o inlesnire la plata reesalonare sau o recalculare cu corectiile necesare. Nevoie intens resimtita de a sti clar „pe ce se bazeaza” in indiferent ce chestiune personala: cati bani pot castiga, cate sanse are planul lor de viata, cand pot intra in posesia unor documente necesare, pe cine se pot baza.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), se vor consuma cateva momente de orgoliu sau vanitate: doresc, si le place, sa se vorbeasca despre ei, doresc si fac eforturi sa se afirme, sa fie „vizibili”. Intre timp, le va veni in ajutor Mercur, Guvernatorul lor, care se afla in Fecioara, in domiciliu, si care revenit la mersul normal, va interveni semnificativ in avantajul lor. Uneori, insa, va fi nevoie ca aceste persoane sa-si calce pe inima si sa se indeparteze de cineva din familie care le complica viata. Disputele cu acestia – inutile, de altfel – ii obosesc si le abat atentia de la prioritatile momentului.

In relatiile parteneriale, Fecioarele vor vorbi scurt si raspicat, exprimand clar, fara ocolisuri, ce vor, ce nu (mai) permit, propunand schimbari importante, pe fondul implicarii lor intr-un proiect. Viziunea, atitudinea sau miza lor nu va fi insa acceptata prea usor; de aceea, ei trebuie sa se astepte la opozitii si opozanti vigurosi.

In a doua parte a zilei de 23 septembrie, asupra nativilor se vor revarsa influxurile astrale dezagreabile pentru tot ceea ce tine de comunicare.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro