Horoscop saptamanal Fecioara 27 – 04 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Fecioara (27 – 04 Martie 2016)

Dimineata zilei de 27 februarie se asociaza cu mici nemultumiri sau ingrijorari firesti, cotidiene cu privire la regimul banilor.

Horoscop Saptamanal Fecioara

Horoscop Saptamanal Fecioara

Pentru cine are bani sau o rezerva in cont, acest aspect particular poate capata doar conotatia unor preocupari legate de fiscalitate, plasament, randament al investitiilor.

Intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, casa comunicarii e „virusata” rau de tot. Primesc numai vesti care ii irita si ii provoaca. Nici ei nu se pot abtine si o dau pe cearta, pe replici aspre, pe sarcasm etc.

 Aspect extrem de riscant pentru toti cei care sustin examene de orice natura sau daca au proasta inspiratie sa se contrazica cu examinatorul. Risc de a fi indusi in eroare, de persoane de rea credinta care le ascund un adevar, masluiesc realitatea sau le obstructioneaza accesul la informatia reala, corecta. A nu se pleca la drum: risc nu doar de o amenda…
Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Fecioarele vor fi obligate sa-si faca timp pentru unii membri de familie care au nevoie de sustinerea lor materiala sau morala, pentru casa (rezolvarea unor acte si documente curente). De la caz la caz, se mai contureaza, cu un impact diferit in functie de miza si varsta fiecarui nativ vizat de acest context astral, tendinta ca, unii factori sa conditioneze deopotriva viata personala, familia din care provin, casnicia, afacerile, procesele, averea etc.
Efectele reciproc dezavantajoase ale acestui impact asupra unor sectoare de viata isi au originea in rasturnarile de situatie, in egoismul si in interesul material, in neputinta de a rezolva pe moment o serie de tensiuni mocnite sau conflicte deschise altfel decat cu riscul unor pierderi sau al destabilizarii intregii lor existente.
Din dupa – amiaza zilei de 3 pana pe 4 martie, Fecioarele vor da dovada de sobrietate, vor dori sa ramana singuri ba, chiar, vor face efortul de a trai cu retinere o serie de mici evenimente cotidiene agreabile.
Elefant.ro